In primul rand pentru ca noua ne pasa. Nu de putine ori ne-am sfatuit clientii sa renunte la o idee costisitoare, care, fireste, ne-ar fi avantajat pe noi, si sa abordeze situatia altfel, fireste in dezavantajul nostru. In final, clientul a cheltuit mai putin, iar efectul a fost la nivelul asteptarilor sale, nu la cel al bugetului injumatatit. Iar un client fericit inseamna, pentru noi, un client fidel. Si care, la randul lui, vorbeste despre noi folosind cuvinte de lauda.

Apoi, pentru ca avem bun simt in toate. Avem o afacere care s-a dezvoltat treptat si nu am dat “tunuri” niciodata. Nu vom da nici de acum incolo. Politica pasilor marunti este definitorie pentru noi si credem cu tarie ca numai asa puteam ajunge premianti la nivel national si local. Si vrem sa ramanem acolo.

Nu in ultimul rand pentru calitatea serviciilor si produselor noastre. Suntem ambitiosi si nu ne multumim cu putin. Mediocritatea nu se apropie de standardele noastre. Fie ca vorbim despre promotionalele standard, fie despre productia publicitara, tiparituri, despre workshopuri sau evenimente, suntem de departe printre cei mai buni.

Iar acum va asteptam cu preturi mici pentru promotionalele standard de sarbatori. Inclusiv la calendare si agende.

Detalii la vanzari@agentiasebeni.ro sau 0720606055

Noi va coloram imaginea!

De ce noi si nu altii?