Agentia de publicitate Sebeni & Fiul este energica, full-service, curajoasa si independenta. Echipa este una inteligenta, muncitoare si cu o experienta in comunicare de peste 20 de ani. Coordonam proiecte bazandu-ne pe puterea ideilor si a experientei.


Ne place sa gandim si sa stabilim strategii de comunicare inteligente si, mai ales, eficiente. Chiar credem in ceea ce facem si chiar ne dorim sa ne ajutam clientii sa-si imbunatateasca mediul organizational prin intermediul comunicarii. Toate acestea ne ajuta sa le oferim clientilor servicii de calitate.


Urmarim efecte durabile si credem in rezultate masurabile. Mai mult, dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii, asa ca ne implicam si voluntar in proiecte caritabile. Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Sebeni & Fiul va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate.


Pentru ca orice performanta e unica, noi intelegem exigentele particulare ale companiei tale si nevoia de singularitate a fiecarui element ce iti asigura succesul. Noi avem grija ca ideile tale sa fie reprezentate in forme inovatoare si dinamice.