Agentia noastra ofera servicii complete de productie publicitara si pune la dispozitia clientilor un serviciu de consultanta pentru aprecierea cat mai corecta a tuturor posiblitatilor de semnalistica, standardizate sau atipice, incepand de la conceptia machetelor, si continuand cu alegerea materialelor si executia produselor de care afacerea ta are nevoie pentru urmatorul pas.
Va prezentam cateva solutii de promovare a afacerii dumneavoastra pe care compania noastra le realizează prin intermediul unor produse standard:

  1. Cataloage de prezentare, mape, fluturasi, etichete autoadezive, foi volante, foi cu antet, brosuri, carti de vizita, afise, postere, calendare, agende, planning-uri de birou, invitatii, plicuri personalizate, ilustrate, pungi de cadou, cutii de carton.

  2. Pixuri, brichete, scrumiere, brelocuri, port chei, port-vizit, genti si serviete din piele sau material textil, ceasuri de mana sau perete, sepci, tricouri, sorturi, salopete, umbrele, baloane, cani, pungi din hartie sau plastic, memory stick-uri, scaune pliante, globuri.

  3. Insigne, diferite marimi, imprimate policromie.

  4. Casete luminoase, firme luminoase, litere volumetrice, litere volumetrice reflectorizante.

  5. Relatii media & PR.

  6. Managementul situatiilor de criza.

  7. Elaborarea si implementarea strategiei de comunicare.

  8. Evenimente.

  9. Tehnici de vanzare adaptate situatiei economice actuale .